Sobota 2012 opět s kapkami deště



Sobota Revival festival Mořice 2012Guns N' Roses startovali na čas. Po ranním dešťovém přídavku nesměle prokukovalo slunce. Lidu na place a v areálu poskrovnu. Ovšem na Scorpiony už paří pár lidí, stany se postupně plní. Když v půl šesté končili, občas vykouklo sluníčko, bohužel ne na dlouho.

Bon Jovi revival startoval po šesté hodině odpolední. Do té doby to byl standardní poslech co se týče hlasitosti. Na Bon Jovi to zvukař pořádně ohulil. Až moc, asi chtěl vyhnat spáče ze stanů. Taneční plac se začal naplňovat, přeci jen zazněly songy známější, hrávanější v rádiích a lidi je znají, i když třeba ani nejsou fanoušci kapely.

V půl osmé se rozpršelo a nastoupil Citron revival, alias Pantock. Kapela je to zábavová, mají toho nastudovaného víc, takže se v Citron bloku mihl třeba kousek od Dogy - Nejsi jediná.

Ovšem tato kapela nám díky svému širšímu zaměření vytrhla trn z paty a nahradila omluvené Iné Kafe. Takže v 20.45 se mohl parket zaposlouchat do hitů skupiny Kabát. No a lid festivalový si pěkně trsal a možná si ani neuvědomil, že Pantock šáhnul i pro jiné osvědčené hity, ke Svařáku od Harleju a Ráno od nedojetých Iné kafe.

Po desáté hodině nastoupili Led Zeppelin, kvalitní podání a tadle poslechovka nechala odpočnout parket na půlnoční nářez od Teamu. Dobré podání hopsavých hitovek - tak to má být na závěr. Trsalo se do jedné hodiny ranní.

Takže to byl 12. ročník Revival festivalu Mořice a bohužel opět snad už od roku 2007 s docela vydatným deštěm. Pořadatelé se s tím naučili pracovat, návštěvníci také, holínky sice nejsou potřeba, jako na jiných polních festivalech, ale bíle barelíny, které měli některá děvčata, to do Mořic asi není to pravé ořechové.

Nějaké pivo Zubr se vypilo, fronty nebyly, takže díky za návštěvu.

Fotografie

http://revivalfestivalmorice.rajce.idnes.cz/Revival_Festival_Morice_2012_foto_JirkaP

Videa a fotky budou doplněny postupně, tak sledujte web.

Videa