Soutě o lupen - nafoť billboard



Obec Mořice pořádá pro nejen pro své občany, ale pro všechny, kteří se zúčastní a mají soutěžního ducha  velkou revailovou soutěž.

Na Moravě byly umístněné dva billboardy, a komu se podaří je najít, vyfotit a fotografii poslat na e-mailovou adresu revivalmorice@morice.cz do 18.5. 2014 do 24.00 hod. bude zařazen do slosování o deset dvoudenních vstupenek na vyhlášený moravský hudební festival Revival  Mořice pořádaný v obci Mořice.  Nezapomeňte na sebe napsat telefonní kontakt. V případě výhry Vám na něj zavolá starosta obce Jaroslav Knap.

Tento festival je zcela jistě velkým lákadlem pro fanoušky metalového žánru. Na své si jistě přijdou i příznivci venkovního občerstvení doplněné o grilování pod širým nebem.

Takže neváhejte a v průběhu následujících týdnů hledejte a posílejte fotografii billboardu s plakátem festivalu Revival Mořice.

Slavností vyhlášení se bude konat 19. 5. 2014 ve 14.00 hod. na obecním úřadě Mořice. Přejeme všem hodně úspěchů při hledání a kapku štěstíčka při losování… A potom…?? Už jen krásné zážitky z festivalu......